Kateri je najboljši naravni gel za tuširanje?

gel za tuširanjeVas zanima kateri je najboljši naravni gel za tuširanje? Tuširanje je sestavni del nege telesa, a če na telo pogosto nanašamo agresivna mila in šampone, lahko postane naš problem suha koža. Če imamo suho in občutljivo kožo, potem je za nas primeren gel za tuširanje za suho kožo, ki je narejen iz naravnih sestavin in brez primesi parabenov ali alkoholov.

Tukaj vam bomo predstavili nekaj naravnih gelov za tuširanje, ki so primerni za nego občutljive kože. Gele so razvili v trgovini Angelca, kjer so se posebej posvetili tudi temu, kako izdelki delujejo na naše čute in energije.

Naravni gel za tuširanje Mars

Naravni gel za tuširanje Mars, je namenjen za nego suhe in občutljive kože. Povečuje prožnost kože, jo nežno očisti in jo osveži. Najboljše kar lahko naredimo za svojo kožo! Gel uporabimo pri jutranjem tuširanju, saj bo s svojim delovanjem takoj pregnal utrujenost in nas napolnil z čudovitim občutkom svežine.

gel za tuširanje za občutljivo kožo

V trgovini z naravno kozmetiko Angelca, se trudimo, da bi naši izdelki blagodejno vplivali tudi na naše čute, energije in čakre. Gel za tuširanje Mars, smo posvetili okrepitvi fizičnega telesa in dvigu notranje moči. Oljni gel za prhanje Mars, je sestavljen in edinstvene mešanice eteričnih olj. Z redno uporabo, posebej zjutraj, preden začnemo nov delovni dan, nas bo gel napolnil z novo in svežo energijo.

gel za tuširanje za suho kožo

Gel za tuširanje za občutljivo kožo iz kolekcije naravne kozmetike Angelca, je namenjen tudi za podporo vitalnosti, čutenju in pripravljenosti na akcijo. Gel z naše kože spere umazanijo, zmanjša utrujenost in hkrati odplakne težke energije in energijski mrčes. Takoj nas napolni z občutkom svežine in že smo pripravljeni na vse izzive novega dne.
naravni gel za tuširanje

Za harmonično življenje moramo kožo pravilno negovati

Koža je naš največji organ, ki nas ščiti pred zunanjimi vplivi in je ves čas izpostavljena. Za dobro počutje in harmonično življenje, jo moramo pravilno in redno negovati. Gel za tuširanje Mars je namenjen za nego občutljive kože in je brez vsebnosti toksičnih sestavin. (1)

Pri nakupu kozmetike, moramo biti pozorni, da izdelki ne vsebujejo natrijevega lauretha, lauril sulfata, parabenov, umetnih barvil, kationskih učinkovin, petrokemikalij, propilen glikola in gensko spremenjenih sestavin. Vse te umetne sestavine so lahko izredno škodljive za kožo, zato raje posegajmo po naravni kozmetiki, ki jih ne vsebuje. (2)

Je pa, skoraj tako, kot izbira samega gela za tuširanje, za dobro počutje, pomembna tudi oprema kopalnice. Tuširanje je vsekakor veliko bolj preprosto, predvsem pa udobno, če je kabina za prhanje dovolj prostorna. Te lastnosti pa nikakor ne ponujajo standardne PVC kabine, jo pa zagotavljajo steklene tuš kabine, ki so lahko izdelane tudi v popolnoma poljubni velikosti in merah. V kolikor si tudi sami želite stekleno kabino za prhanje, bodo pri podjetju Steklarstvo Breg, z veseljem poskrbeli tudi za vaše najbolj “odbite” želje. Lahko pa pri njih dobite tudi ostalo opremo iz stekla za vaš dom: kuhinjska stekla, steklena drsna vrata, steklene stopnice in ograje ter še kaj…