ODBITA FANTOVŠČINA pri Paintball Ljubljana

odbita fantovščina

odbita fantovščina

Fantovščina sega daleč v zgodovino. Mnogi verjamejo, da so Špartanci prvič organizirali moško zabavo kot praznovanje ženinove zadnje noči kot samski moški. To praznovanje je vključevalo večerjo in pijačo, pri kateri so povabljeni nazdravljali v ženinovo čast.  Od časa Šparte je sicer minilo že kar nekaj časa, zato se je tudi praznovanje fantovščine malce spremenilo. Ljudje v teh časih kar tekmujemo med seboj, kdo bo organiziral boljšo zabavo, bolj unikatno in kar je najpomembnejše, najbolj zabavno. Zato je vse težje poiskati nekaj takšnega, kar bi zadostilo vsem pričakovanjem. Če niste prepričani, kje začeti z načrtovanjem moške zabave, ste prišli na pravo mesto. Vse to in še več ponujamo tudi pri Paintball Ljubljana.

 

Kaj ponuja Paintball Ljubljana

Paintball Ljubljana ponuja odlične stvari, ki poskrbijo, da bo zabava trajala dlje in se tudi vtisnila v spomin. Ponujamo torej dobrodošlico – nekaj za pogum ter zdravje in srečo v zakonu, kostum za ženina – da bo ženin bolj viden in ga boste lažje krstili ter nenazadnje posnetek – pri Paintball Ljubljana posnamemo in dokumentiramo ženinov izziv, da bo ta ostal zapisan v srcih vseh prisotnih.

 

Katero opremo nudi Paintball Ljubljana

Paintball Ljubljana se ponaša s kakovostno opremo, ki vključuje:

  • masko
  • marker
  • loader (stražer)
  • kombinezon
  • armor (zaščito za trup)

Seveda pa ne sme za namene fantovščine manjkati tudi prav poseben kostum. V njem bo ženin še posebej opazen in pripravljen na izzive, ki mu jih bodo zastavili povabljeni.

 

Kaj  zajema program fantovščine pri Paintball Ljubljana

Program zajema ogrevanje in igro ter izziv za ženina. Do nas lahko pridete 10 minut pred dogovorjenim terminom. Ob prihodu na prizorišče in poligon Paintball Ljubljana vas najprej čaka dobrodošlica, zatem pa je vse nared za začetek nepozabne fantovščine. Sledi delitev v dve ekipi, bodoči ženin dobi kostum, razložijo se pravila in nato sledi akcija. Za vas smo pripravili posebne, le za fantovščino pripravljene igre. Paintball Ljubljana priskrbi vodo, da med bojem ne omagate, vi pa si priskrbite vse ostale potrebne osvežilne pripravke.

 

V zadnjem delu čaka bodočega ženina prav poseben izziv. Seveda lahko pri tem sodelujejo še vsi ostali udeleženci. Izgleda približno takole:

  1. vsi udeleženci fantovščine, razen ženina, odložijo maske,
  2. pripravijo si pijačo,
  3. opazovalci se sprostijo ter si pridobijo novih moči na naši opazovalnici,
  4. nato ženin dobi nalogo, da preteče razdaljo od svoje do nasprotnikove baze (čez celoten poligon)
  5. ostali igralci in prijatelji pa takrat ženina neusmiljeno markirajo (streljajo)

Na tem mestu ekipa Paintball Ljubljana zaželi ženinu veliko sreče in užitkov, ostalim pa veliko natančnosti in seveda zabave.

 

V primeru dežja imamo možnost tudi notranjega (indoor) paintballa. Ta se nahaja v klubu Cvetličarna.