Šopek rož za vsak dan ali za posebno priložnost

Unikaten šopek rož je darilo, ki mu ni primerjave. No, niti ni nujno, da mu rečemo darilo. Saj ni nujno, da ga poklanjamo le ob praznikih. Zakaj ne bi šopka podarili kar tako – kot pozornost, majhno ali veliko. Kot zahvalo za lep dan, za dobro družbo. Nenazadnje, zakaj bi govorili le o tem, da šopek rož podarimo samo drugim. Saj si ga vendar zaslužite tudi sami, je tako?

In veste kaj, če so nekoč za malce bolj posebne in veličastne veljali samo poročni šopki, danes temu ni več tako. Šopki danes prinašajo nove dimenzije, nov odnos do cvetja, do oblik in do same prezence! Nič več niso navadni ali si med seboj enaki. No, če le najdete pravi cvetlični studio, boste razumeli o čem teče debata. 

Šopek rož naj torej ne bo le redka stalnica v vašem življenju. Pač pa ga skušajte umestiti v svoj vsakdan! 

 

 

 

Unikaten šopek rož je najlepše darilo

 

Res, drži. Šopek rož je najlepše darilo. A kot že omenjeno – naj bo poseben, naj bo drugačen. Naj ne bo tak, ki ga lahko kupite že na bencinskem servisu ali na pošti. Dajte šopku vrednost – takšno kot jo ima oseba, ki ji šopek podarjate! Zato ni boljšega kot unikaten šopek rož, narejen dotično za osebo, ki ga bo prejela!

 

unikaten-sopek-sanje

 

Preden se odpravite v cvetličarno po šopek. Pomislite. Kakšna je oseba, ki ji boste šopek podarili, v kakšen odnosu sta. Kakšne rože so ji všeč. Nenazadnje, kakšne barve so ji všeč!

Verjetno ne boste podarili šopka rdečih vrtnic svoji prijateljici, ki ima najraje rumeno barvo in velike cvetove, je tako? 

Tako kot je z ostalimi darili, tako je tudi s šopki. Ne poklanjajte jih brezglavo. Vzemite si trenutek ali dva, zato, da boste zadeli v terno in res podarili tisto, kar je osebi všeč. Velja?

In še to. Bodite izvirni, bodite unikatni. 

 

Naroči šopek prek spletne trgovine Sanjski šopek

 

Čas v katerem živimo je res čuden. Včasih se zdi, da izgubljamo stik z realnostjo. Da izgubljamo stik s soljudmi. Naše življenje se seli v druge dimenzije. Veliko se dogaja na virtualnih mrežah. Tudi naši odnosi se selijo na spletne in video klepetalnice. Sploh pa se na splet selijo naši nakupi. 

Če smo se že dotaknili pomena šopka v našem domu in ideje, da naj le ta krasi našo mizo v stanovanju večkrat in ne le ob posebnih priložnostih, potem je še ena izmed dobrih novic ta, da za to, da naročite šopek prek spleta, ne potrebujete ničesar drugega kot svoje podatke o dostavi in pa nekaj dinarčkov na računu. Vse ostalo je sila preprosto. Šopek, ki ga boste naročili prek spletne trgovine Sanjski šopek bo odposlan še isti dan in tako že naslednji dan pri vas. 

 

sopek-tisoc-poljubov

 

Vas skrbi, v kakšnem stanju bo šopek prispel do vas? Skrbi so odveč. Embalaža je odlična, vlaga bo ostala, oblika pa tudi. Vse zavoljo odličnega sistema pakiranja za šopke!

 

Ali so vsake rože za vsak šopek

 

unikaten-sopek-presenecenje

 

Zanimivo vprašanje. Bi rekli, da vsake rože so za v šopek, ampak niso pa vsake rože za vsak šopek. Si predstavljate kombinacijo nageljnov in vrtnic, po možnosti obojih rdečih? Ne gre najbolj, kajne? No, ampak zato pa imamo cvetličarje in specialiste za rože, ki jih poznajo do potankosti. In ne samo na izgled, pač pa seveda tudi glede na njihovo obnašanje.

 

Tudi rože imajo svoj značaj. In seveda tudi različne reakcije na toploto in vlago, in s tem posledično tudi na obstojnost! Tudi zato je v šopku pomembna relacija med rastlinami. Še posebej to drži za unikaten šopek rož, saj ga ponavadi sestavlja veliko več cvetlic kot samo ena posamezna vrsta. 

 

Tako kot vrsta rože, pa je seveda pomembna tudi barva rož! Vsaka cvetlica in njena barva nosi svoje sporočilo …

 

Kaj pomenijo barve rož v šopku

 

Rumene rože so prinašalke sporočil sreče in radosti, tudi veselja in prijateljstva.

Oranžna je simbol ponosa. Ponaša se z zaupanjem, zadovoljstvom in veseljem do življenja.

Rdeča je barva ljubezni, strasti, želje in moči.

Cvetje v roza barvi ponazarja mladost in nežnost.

Vijoličasto cvetje simbolizira dostojanstvo, ponos in uspeh.

Modre rože so za mir.

Zelena barva se povezuje z zdravjem, odpornostjo in mladostjo.

 

sopek-sanje

 

Zdaj boste lažje izbrali tudi barvno kombinacijo šopka, ki ga boste poklonili ali sebi, ali drugi osebi. Toliko sporočilnost je v rožah, da se premalokrat zares zavedamo njihovege pomena!